
Bulvių pyragėliai
INGREDIENTAI:
250 gramų | bulvių (virtos) |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės išverdamos, sutrinamos arba sumalamos mėsamale, įberiama miltų, smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, įpilama stiklinė vandens. Viskas gerai suminkoma. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Iš bulvių masės padaromi paplotėliai, į kiekvieną įspaudžiama po keletą gabaliukų lašiniukų ir suformuojama apvalūs rutuliukai. Kepami gerai įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių apsitraukia auksine geltona plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Kepenėlių tortas
-
Skanios "Bačkutės"
-
Brusketa
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Skrebučiai su sūriu
-
Mažos sūrio picos
-
Įdarytas pomidoras
-
Silkė patale
-
Varškės sūris su kmynais
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Kumpio ir sūrio bandelės
Bulvių pyragėliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės išverdamos, sutrinamos arba sumalamos mėsamale, įberiama miltų, smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, įpilama stiklinė vandens. Viskas gerai suminkoma. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Iš bulvių masės padaromi paplotėliai, į kiekvieną įspaudžiama po keletą gabaliukų lašiniukų ir suformuojama apvalūs rutuliukai. Kepami gerai įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių apsitraukia auksine geltona plutele.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ilona
2008-09-23 04:31
lengvai pagaminams ir pakankamai skanus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...