2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.

Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
INGREDIENTAI:
10 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
200 gramų | burokėliai |
50 gramų | kopūstai |
50 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Pomidorų sriuba su faršu
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Kamų sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Pieniška grikių sriuba
-
Barščiai
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Kaliaropių sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Dilgėlių sriuba
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai,
200 gramų -
Kopūstai,
50 gramų -
Bulvės,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Marius
2009-04-04 22:26
Gera sriuba!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...