
Čekiški grybai su svogūnais
INGREDIENTAI:
0.5 litro | grybai |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus gerai išvirti. Svogūnus pakepinti. Baigiant kepti, įdėti pomidorų padažo ir prieskonių. Kai iškeps, atvėsinti ir sumaišyti su grybais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Velykinės morkytės
-
Silkė pataluose
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Krevetės su pomidorais
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
"Firminė" bulvytė
-
Varškės ir duonos blynai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Žuvis tešloje
Čekiški grybai su svogūnais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
0.5 litro -
Svogūnai,
3 vienetai - Pomidorų padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus gerai išvirti. Svogūnus pakepinti. Baigiant kepti, įdėti pomidorų padažo ir prieskonių. Kai iškeps, atvėsinti ir sumaišyti su grybais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...