Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | jūros lydeka (filė) |
| šiek tiek | druska (himalajų) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 100 gramų | sviestas |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Žuvies kukulaičiai
-
Vištiena su ryžiais
-
Švilpikai
-
Kepsneliai su sūriu
-
Alkanųjų pica
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Plekšnės filė su plutele
-
Vištienos plovas
-
Spageti su krevetėmis
-
Šašlykas kitaip
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Vištienos kukuliai
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Naminis šnicelis
-
Lazaninis makaronų apkepas
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
