
Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
300 gramų | jūros lydeka (filė) |
šiek tiek | druska (himalajų) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Smaližių liežuvis
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
"Girta vištiena"
-
Paukštienos apkepas
-
Olandiškas omletas
-
Pietūs moliniame inde
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Šernienos kepsnys
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Vištiena su pupelemis
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Ežero šašlykas
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Keptas ungurys
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...