Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
300 gramų | jūros lydeka (filė) |
šiek tiek | druska (himalajų) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Kaukazo šašlykai
- Auksinės šlaunelės
- Pikantiškoji kiauliena
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Suktinukai patale
- Keptos armonikos
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Buritos (burritos)
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Grikių apkepas
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Omarai
- Kotletukai iš sojos faršo
- Kepti salierai
- Kalakutienos pjausniai
- Tešloje kepta silkė
- Įdarytos bandelės
- Žiedinių kopūstų blyneliai
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...