
Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
300 gramų | jūros lydeka (filė) |
šiek tiek | druska (himalajų) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsniukai su sūriu
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Žuvies pyragas
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Baltarusiški bulviniai
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Kepta supjaustyta višta
-
Maža pica
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Liežuvis su grybais
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Kūmutės kotletukai
-
Sotieji zrazai
-
Kalakutiena su medumi
-
Bulvių patiekalas
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...