![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Ežiukai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | kriaušės (didelės) | |
šiek tiek | vynuogės | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | vynuogės (juodos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
2.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
3.
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Rūkytas lynas
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Braškės šokolade
-
Įdaryti artišokai
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Pusryčiai puodelyje
-
Pitos su grybais
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Šventiniai žaliukai
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Sūrio lazdelės
-
Varškės sūris su kmynais
-
Traškus migdolų užkandis
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Piršteliai su aguonomis
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
Ežiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kriaušės, didelės,
2 vienetai - Vynuogės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Vynuogės, juodos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...