
Ežiukai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | kriaušės (didelės) | |
šiek tiek | vynuogės | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | vynuogės (juodos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
2.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
3.
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės ruletai
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Burgundiškos pupelės
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kepta duona
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Krevetės patale
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Pikantiškas sūris
-
Fondiu iš moliūgo
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Kiškienos paštetas
-
Tuno pica
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Užklota pica
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Keptos krevetės
Ežiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kriaušės, didelės,
2 vienetai - Vynuogės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Vynuogės, juodos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...