
Ežiukai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | kriaušės (didelės) | |
šiek tiek | vynuogės | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | vynuogės (juodos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
2.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
3.
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Užkanda "Lelijos"
-
Aitri kepta šoninė
-
Įdarytos bulvės
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Omletas su pomidorais
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Faršo vyniotinis
Ežiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kriaušės, didelės,
2 vienetai - Vynuogės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Vynuogės, juodos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...