
Ežiukai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | kriaušės (didelės) | |
šiek tiek | vynuogės | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | vynuogės (juodos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
2.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
3.
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės
-
Užkandėlė su šonine
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Grybukai po sniegu
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Pica
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti artišokai
-
Karštos bandelės
-
Įdaryti obuoliai
-
Bulvių traškučiai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Virtas vyniotinis
-
Paprikų suktinukai
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Suši su lašiša
-
Valgomos „Musmirės“
Ežiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kriaušės, didelės,
2 vienetai - Vynuogės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Vynuogės, juodos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...