Gardūs kiaulienos suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | kiaulienos sprandinė (gabaliukais) |
| 30 gramų | aitriosios paprikos (ryžių paplotėliai) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
| 150 gramų | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną gerai išmušame ir apibarstome prieskoniais bei druska. Ryžių paplotėlius sutriname. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko viršaus dedame sluoksnį smulkintų čili ryžių paplotėlių ir susukame. Gautus suktinukus pamerkiame į kiaušinio plakinį, po to apvoliojame džiūvėsėliuose. Taip darome porą kartų, kad susidarytų storesnė plutelė. Suktinukus kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Vasaros šašlykas
-
Kepsnys su makaronais
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepta aviena
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Buritos (burritos)
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Aštrus karbonadas
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Įdaryta paprika
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Veršienos šašlykas
-
Kotletukai su morkomis
Gardūs kiaulienos suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos sprandinė, gabaliukais,
4 vienetai -
Aitrioji paprika, ryžių paplotėliai,
30 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Prieskoniai
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
150 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną gerai išmušame ir apibarstome prieskoniais bei druska. Ryžių paplotėlius sutriname. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko viršaus dedame sluoksnį smulkintų čili ryžių paplotėlių ir susukame. Gautus suktinukus pamerkiame į kiaušinio plakinį, po to apvoliojame džiūvėsėliuose. Taip darome porą kartų, kad susidarytų storesnė plutelė. Suktinukus kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
