
Gardūs kiaulienos suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaulienos sprandinė (gabaliukais) |
30 gramų | aitriosios paprikos (ryžių paplotėliai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną gerai išmušame ir apibarstome prieskoniais bei druska. Ryžių paplotėlius sutriname. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko viršaus dedame sluoksnį smulkintų čili ryžių paplotėlių ir susukame. Gautus suktinukus pamerkiame į kiaušinio plakinį, po to apvoliojame džiūvėsėliuose. Taip darome porą kartų, kad susidarytų storesnė plutelė. Suktinukus kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Smaližių liežuvis
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Triušienos pjausniai
-
Neįprasti šašlykai
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Virdžinijos kumpis
-
Jautiena gurmanams
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Paprastasis guliašas
Gardūs kiaulienos suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos sprandinė, gabaliukais,
4 vienetai -
Aitrioji paprika, ryžių paplotėliai,
30 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Prieskoniai
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
150 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną gerai išmušame ir apibarstome prieskoniais bei druska. Ryžių paplotėlius sutriname. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko viršaus dedame sluoksnį smulkintų čili ryžių paplotėlių ir susukame. Gautus suktinukus pamerkiame į kiaušinio plakinį, po to apvoliojame džiūvėsėliuose. Taip darome porą kartų, kad susidarytų storesnė plutelė. Suktinukus kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...