| 400 gramų | kalakutiena |
| 0.5 stiklinės | ryžiai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 5 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 6 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
| 400 gramų | kopūstai |
| 400 gramų | pomidorai (konservuoti, lupti) |
| šiek tiek | cukrus |
Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad atvėstų.
Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius.
Mėsos patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Makaronai su faršu
-
Mineralinis šašlykas
-
Falafeliai
-
Greitas varškės apkepas
-
Obuolių kukuliai
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Kalakutienos guliašas
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Cukinijų blyneliai
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Karališkas kepsnys
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Laukinis ryžių plovas
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Itališki vamzdeliai su mėsa
Kalakutienos balandėliai
akcijas
-
Kalakutiena,
400 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Krapai, smulkinti,
6 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
400 gramų -
Pomidorai, konservuoti, lupti,
400 gramų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius biriai išvirkite ir sumaišykite su malta kalakutiena. 1 svogūną susmulkinkite, 1 morką supjaustykite plonais griežinėliais. Daržoves pakepinkite dviejuose šaukštuose sviesto ir sumaišykite su mėsa. Suberkite smulkintus žalumynus, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir dar sykį išmaišykite.
Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad atvėstų.
Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius.
Mėsos patiekalas paruoštas!
