
400 gramų | kalakutiena |
0.5 stiklinės | ryžiai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
5 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
6 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
400 gramų | kopūstai |
400 gramų | pomidorai (konservuoti, lupti) |
šiek tiek | cukrus |
Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad atvėstų.
Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius.
Mėsos patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai (tikri, skanūs)
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Helovino vakarienė
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Kepta supjaustyta višta
-
Pagerinta kiaušinienė
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Sūrio kamuoliukai
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Kepta cukinija su kariu
-
Kepta lašiša
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Kotletai "Du viename"
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Virta žuvis tešloje
-
Ryžių košė su vaisiais
Kalakutienos balandėliai

-
Kalakutiena,
400 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Krapai, smulkinti,
6 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
400 gramų -
Pomidorai, konservuoti, lupti,
400 gramų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius biriai išvirkite ir sumaišykite su malta kalakutiena. 1 svogūną susmulkinkite, 1 morką supjaustykite plonais griežinėliais. Daržoves pakepinkite dviejuose šaukštuose sviesto ir sumaišykite su mėsa. Suberkite smulkintus žalumynus, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir dar sykį išmaišykite.
Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad atvėstų.
Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius.
Mėsos patiekalas paruoštas!