
400 gramų | kalakutiena |
0.5 stiklinės | ryžiai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
5 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
6 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
400 gramų | kopūstai |
400 gramų | pomidorai (konservuoti, lupti) |
šiek tiek | cukrus |
Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad atvėstų.
Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius.
Mėsos patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Lazanija su veršiena
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Keptos seliavos
-
Kopūstų blyneliai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Spaghetti
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Rudens įkvėptas plovas
-
Kalakutienos guliašas
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
Kalakutienos balandėliai

-
Kalakutiena,
400 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Krapai, smulkinti,
6 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
400 gramų -
Pomidorai, konservuoti, lupti,
400 gramų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius biriai išvirkite ir sumaišykite su malta kalakutiena. 1 svogūną susmulkinkite, 1 morką supjaustykite plonais griežinėliais. Daržoves pakepinkite dviejuose šaukštuose sviesto ir sumaišykite su mėsa. Suberkite smulkintus žalumynus, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir dar sykį išmaišykite.
Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad atvėstų.
Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius.
Mėsos patiekalas paruoštas!