
Kalmaras vyno padaže
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų | kalmarai |
200 gramų | grietinė |
100 mililitrų | baltas vynas |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelėmis.
2.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinkite dar apie 2 minutes.
3.
Patiekite su ryžiais arba makaronais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės braškės
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Paprastas burgeris
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Silkių vyniotiniai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Obuoliai tešloje
-
Naminė pica
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Ūmėdės padaže
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Įdarytos dešrelės
-
Sūrio kroketai
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Pikantiški krepšeliai
-
Cukinijos lazdeles
Kalmaras vyno padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kalmarai,
400 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelėmis.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinkite dar apie 2 minutes.
Patiekite su ryžiais arba makaronais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
andrius
2012-06-02 17:11
:super: Tikrai skanu desimt balu.
-
as2
2011-02-16 21:21
niam niam skanu :super: :alus: :valgau:
-
Jurga
2009-09-23 14:43
Labai skanu, isimylejome si recepta :D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...