Kalmaras vyno padaže
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų | kalmarai |
200 gramų | grietinė |
100 mililitrų | baltas vynas |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelėmis.
2.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinkite dar apie 2 minutes.
3.
Patiekite su ryžiais arba makaronais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas sūris
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Lavašo sumuštiniai
- Spurgos iš varškės
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Silkės užkandėlė
- Sūrio kremu įdaryta paprika
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Įdarytos paprikos
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Lašišos bokšteliai
- Silkė su daržovėmis
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Vištienos tortas
- Šokoladinės braškės
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Tortilijų suktinukai
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
Kalmaras vyno padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kalmarai,
400 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelėmis.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinkite dar apie 2 minutes.
Patiekite su ryžiais arba makaronais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
andrius
2012-06-02 17:11
:super: Tikrai skanu desimt balu.
-
as2
2011-02-16 21:21
niam niam skanu :super: :alus: :valgau:
-
Jurga
2009-09-23 14:43
Labai skanu, isimylejome si recepta :D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...