
Karštas baltasis vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 mililitrų | sauso balto vyno |
120 gramų | cukrus |
100 mililitrų | džinas (nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu) |
1 vienetas | cinamono lazdelės |
2 gabalai | malto imbiero |
2 gabalai | džiovintos karčiojo apelsino žievelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Grietinės želė su bananais
-
Bananai šokolade
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Šokoladiniai bananai
-
Sūrio pyragėliai
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Varškės desertas
-
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
-
Bananų sufle
-
Obuolių šerbetas
-
Obuoliai šokolade
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Vaisiniai ežiukai
-
Naminiai "Bounti"
-
Vanilės ir apelsinų skonio kanelės
-
Nekeptas varškės tortas
Karštas baltasis vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas baltasis vynas,
700 mililitrų -
Cukrus,
120 gramų -
Džinas, nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu,
100 mililitrų -
Cinamono lazdelės,
1 vienetas -
Maltas imbieras,
2 gabalai -
Džiovintos karčiojo apelsino žievelės,
2 gabalai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...