Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 mililitrų | grietinėlės, 35% (33-35 %) | |
| 200 mililitrų | pienas | |
| 200 mililitrų | kava (šalta) | |
| 200 gramų | cukrus | |
| 20 gramų | želatina | |
| šiek tiek | šokoladas (kamuoliukai, kukurūziniai arba kitokie) | |
| 200 mililitrų | vanduo (virintas, šaltas) | |
| Papuošimui: | ||
| šiek tiek | mėta | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 30 - 60 min. išbrinkti. Kaitinti (neužvirus) ir nuolat maišyti, kol granulės ištirps.
2.
Grietinėlę išplakti su cukrumi. Supilti atvėsusią želatiną ir gerai išmaišyti. Padalinti masę į dvi dalis.
3.
Į vieną grietinėlės masę supilti kavą ir gerai išmaišyti. Į kitą - pieną ir gerai išmaišyti.
4.
Į deserto indelius išpilstyti lygiomis dalimis masę su kava ir padėti į šaldytuvą sustingti. Sustingus masei, ant desertų dėti šokoladinių kamuoliukų sluoksnį ir išpilstyti antrąją masę. Padėti į šaldytuvą sustingti.
5.
Sustingus desertams, berti ant viršaus šokolado kamuoliukus ir patiekti su mėtų šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Migdoliniai triufeliai
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Vasariški pusryčiai
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Arbūzų šerbetas
-
Kriaušių desertas
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
-
Vasariškas tortas
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Sūrio pyragėliai
-
Želė su varške
-
Ryžių desertas
-
Vaisinė želė
-
Šokoladinis kremas, glaistytas mėtine morengų mase
-
Jogurto desertas
-
Jogurtinių ledų tortukas
Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Grietinėlė, 35%, 33-35 %,
500 mililitrų -
Pienas,
200 mililitrų -
Kava, šalta,
200 mililitrų -
Cukrus,
200 gramų -
Želatina,
20 gramų - Šokoladas, kamuoliukai, kukurūziniai arba kitokie
-
Vanduo, virintas, šaltas,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Mėta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 30 - 60 min. išbrinkti. Kaitinti (neužvirus) ir nuolat maišyti, kol granulės ištirps.
Grietinėlę išplakti su cukrumi. Supilti atvėsusią želatiną ir gerai išmaišyti. Padalinti masę į dvi dalis.
Į vieną grietinėlės masę supilti kavą ir gerai išmaišyti. Į kitą - pieną ir gerai išmaišyti.
Į deserto indelius išpilstyti lygiomis dalimis masę su kava ir padėti į šaldytuvą sustingti. Sustingus masei, ant desertų dėti šokoladinių kamuoliukų sluoksnį ir išpilstyti antrąją masę. Padėti į šaldytuvą sustingti.
Sustingus desertams, berti ant viršaus šokolado kamuoliukus ir patiekti su mėtų šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
