
Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kiaulienos muštinis
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Naminiai kotletukai
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Jautienos kotletukai
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Faršo vyniotinis
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Steikas
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Jautiena gurmanams
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Žuvinto kepsnys
-
"Ponios cepelinai"
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...