
Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai
-
Jautienos cimesas
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Naminiai kotletukai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Mėsos apkepas
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Jautienos vyniotiniai
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kiškio kepsnys
-
Keptas kumpis
-
Kotletai
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Basturma
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...