![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Neįprasti šašlykai
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Jautienos maltinukai
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Pievagrybių apkepas
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Bačkonių suktinukas
-
Kotletukai su sūriu
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Dešrelės su įdaru
-
Kiaulienos troškinys
-
Įdaryti makaronai
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...