
Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Maltinukai su sūriu
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Smaližių liežuvis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Suktinukai
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Liežuvis su grybais
-
Stirnos nugarinė
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kukuliai su padažu
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Faršo vyniotinis
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...