
Kepti artišokai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | artišokų |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Jaunus artišokus pamirkykite citrinų sultimis parūgštintame vandenyje, išgriebę aptepkite aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir kepkite ant grotelių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Pingviniukai
-
Įdaryti pomidorai
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Kepenų paštetas
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Pomidoriukai
-
Silkė su saulėgražomis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Buritos (burritos)
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
Kepti artišokai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Artišokai
- Citrinų sultys
- Aliejus
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus artišokus pamirkykite citrinų sultimis parūgštintame vandenyje, išgriebę aptepkite aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir kepkite ant grotelių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...