
Kepti artišokai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | artišokų |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Jaunus artišokus pamirkykite citrinų sultimis parūgštintame vandenyje, išgriebę aptepkite aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir kepkite ant grotelių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Krevetės su pomidorais
-
Tortilijų suktinukai
-
Marinuota silkės filė
-
Pikantiškos rožytės
-
Mini sumuštinukai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Obuoliai skarelėse
-
Migdolinės pelytės
-
Dešriukai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Gurmanų suktinukai
-
Krabų lazdelių ruletai
Kepti artišokai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Artišokai
- Citrinų sultys
- Aliejus
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus artišokus pamirkykite citrinų sultimis parūgštintame vandenyje, išgriebę aptepkite aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir kepkite ant grotelių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...