
Kepti artišokai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | artišokų |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Jaunus artišokus pamirkykite citrinų sultimis parūgštintame vandenyje, išgriebę aptepkite aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir kepkite ant grotelių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai traskuciai
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Sulekta Speltos pica
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Krevetės šoninės patale
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Valentino sumuštinukai
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Dešrelės spiralėje
-
Amerikietiški vafliai
-
Karališkos krevetės
-
Mažos sūrio picos
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Skanusis daržovių šašlykas
Kepti artišokai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Artišokai
- Citrinų sultys
- Aliejus
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus artišokus pamirkykite citrinų sultimis parūgštintame vandenyje, išgriebę aptepkite aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir kepkite ant grotelių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...