Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.

Kepti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Silkė su daržovėmis
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Naminė pica su faršu
-
Dešriukai
-
Rūkytas lynas
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Burgundiškos pupelės
-
Kiaušinienė su batonu
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Sumuštinukai
-
Velykinės morkytės
-
Bulvytės fri
-
Mumijos
-
Skrebučiai
Kepti baravykai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...