Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.

Kepti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta duona su padažu
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Sumuštinukai su silke
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Silkės užtepėlė
-
Silkė su paprikomis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Baltoji trobelė
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Cukinijų gardėsis
-
Kepta duona
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Naminė pica
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Olivijos omletas
-
Parmezano morengai
-
Gardžios duonos lazdelės
Kepti baravykai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...