Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Kepti baravykai
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | baravykai |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Įdarytos paprikos
-
Karališkos krevetės
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Nesaldūs keksiukai
-
Krevetės su pomidorais
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Šokoladinės braškės
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Įdaryti avokadai
-
Ispanijos omletas
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Velykinės morkytės
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Užklota pica
-
Mažos sūrio picos
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
SPELTOS pica
-
Piršteliai su kmynais
Kepti baravykai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
