Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Kepti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas sūris
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Lavašo sumuštiniai
- Spurgos iš varškės
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Silkės užkandėlė
- Sūrio kremu įdaryta paprika
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Įdarytos paprikos
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Lašišos bokšteliai
- Silkė su daržovėmis
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Vištienos tortas
- Šokoladinės braškės
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Tortilijų suktinukai
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
Kepti baravykai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...