
Kepti svogūnai
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
500 gramų | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Ikrų užkandėlė
-
Duona su įdaru
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Silkės užkandėlė
-
Marinuota skumbrė
-
Kiškienos paštetas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Pomidoriukai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Dešrelės spiralėje
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Karštos bandelės
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Pikantiškos morkytės
Kepti svogūnai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gedas
2008-06-10 23:07
Ar čia tas pats patiekalas kur baruose kaip užkandis prie alaus būna? Vadinasi kažkaip "Svogūnų žiedai tešloje"?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...