
Kepti svogūnai
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
500 gramų | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastas burgeris
-
Keptų paprikų užkandis
-
Grybų užtepelė
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Pomidorų mėsainis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Mėsos duona
-
Silkė su morkomis
-
Spurgos iš varškės
-
Vaisių vėrinukai
-
Stebuklingas omletas
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Silkė su burokėliais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Skrebučiai su sūriu
-
Daržovių miksas "Vasara"
Kepti svogūnai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gedas
2008-06-10 23:07
Ar čia tas pats patiekalas kur baruose kaip užkandis prie alaus būna? Vadinasi kažkaip "Svogūnų žiedai tešloje"?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...