Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | kiaulienos šoninė |
| 2 vienetai | morkos |
| šiek tiek | salierai |
| šiek tiek | petražolės |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Valentino sumuštinukai
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Mumijos
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Įdarytos paprikos
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Tradicinė silkė
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Užklota pica
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Brokoliai tešloje
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Vaisių vėrinukai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Duona su įdaru
-
Buritos (burritos)
-
Grybų užkandis
-
Žuvis tešloje
Kiaulienos vyniotinis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
