Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su svogunais marinate
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Liežuvio užkandėlė su majonezu
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Omleto keksiukai
- Saldus užkandis
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Sūri širdelė
- Keptos krevetės
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Aštrus krevečių užkandis
- Keptas sūris
- Skrudintos alyvuogės
- Keptas varškės sūris
- Bulvės daniškai
- Pusryčiai puodelyje
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Krepšeliai su daržovėmis
- Tortilijų suktinukai
Kiaulienos vyniotinis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...