Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Fondiu iš moliūgo
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Krevečių sumuštiniai
- Užtepėlė
- Omletas su krabų lazdelėmis
- Keptos krevetės
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Dešrelės spiralėje
- Ispaniški sandvičiai
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Šventiniai krepšeliai
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Piciukai
- Krevetės šoninės patale
Kiaulienos vyniotinis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...