Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.

Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos bokšteliai
-
Silkių vyniotiniai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Keptų paprikų užkandis
-
Liežuvio užkandėlė
-
Pingviniukai
-
Pikantiškos rožytės
-
Sumuštinukai
-
Naminiai traskuciai
-
Mini picos
-
Silkės užkandėlė
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Švediški vėžiai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Sūrio kroketai
-
Lašišos ir agurko užkandis
Kiaulienos vyniotinis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...