Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.

Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos rafaelo
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Grybukai po sniegu
-
Vaisių vėrinukai
-
Aluje virti vėžiai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Silkių bokšteliai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Lietuviški "sushiai"
-
Žiemos skanumynas
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Sūrio lazdelės
-
Kepenėlių tortas
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
Kiaulienos vyniotinis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...