Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.
Gero apetito!
Lašiša su padažu
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša |
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | baltas vynas (sausas) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (22-33 proc. riebumo) |
3 arbatiniai šaukšteliai | ikrai (raudonieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas su bananais
- Kotletai pomidorų padaže
- Įdarytos paprikos
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Žuvinto kepsnys
- Pasta Marino
- Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
- Keptas triušis sviestiniame marinate
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- Aštri troškinta aviena
- Jautiena kopūstų padaže
- Suvyniotos dešrelės
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Skaniausi kibinai
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Vaikiški pietūs
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Bulvių casserole
Lašiša su padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Lašiša,
500 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Baltas vynas, sausas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, 22-33 proc. riebumo,
100 mililitrų -
Ikrai, raudonieji,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.
Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (2)
-
indre
2012-10-10 14:22
o tai kaip padaza pagaminti??? :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...