Susmulkinti lašišą, kiaulienos šoninę, svogūnus, bulves, salierą, petražoles ir papriką.
Šoninę, svogūnus, papriką ir salierus pakepinti keptuvėje (2 min.).
Užvirinti vandenį.
Į vandenį sudėti pakepintus produktus.
Suberti lašišą, jūros gėrybes. Virti 10 min.
Po to į puodą sudėti bulves, kukurūzus, supilti vyną, grietinėlę, pridėti druskos, pipirų, čiobrelių, petražolių.
Virti apie 10 min.

Lašišos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | paprika |
2 litrai | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | druska |
30 mililitrų | vynas (baltas) |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
300 gramų | lašiša (filė) |
0.5 kilogramo | jūros gėrybės (mišinys) |
150 gramų | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | bulvių |
0.5 vieneto | salierai (stiebai) |
4 valgomieji šaukštai | kukurūzai (konservuoti) |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Pupelių sriuba
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Kopūstienė su grybais
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Šalta sriuba
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Čalopas
Lašišos sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
1 vienetas -
Vanduo,
2 litrai -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Vynas, baltas,
30 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Lašiša, filė,
300 gramų -
Jūros gėrybės, mišinys,
0.5 kilogramo -
Kiaulienos šoninė,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Salierai, stiebai,
0.5 vieneto -
Kukurūzai, konservuoti,
4 valgomieji šaukštai -
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti lašišą, kiaulienos šoninę, svogūnus, bulves, salierą, petražoles ir papriką.
Šoninę, svogūnus, papriką ir salierus pakepinti keptuvėje (2 min.).
Užvirinti vandenį.
Į vandenį sudėti pakepintus produktus.
Suberti lašišą, jūros gėrybes. Virti 10 min.
Po to į puodą sudėti bulves, kukurūzus, supilti vyną, grietinėlę, pridėti druskos, pipirų, čiobrelių, petražolių.
Virti apie 10 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...