Cukinija nulupama ir supjaustoma išilgai plonais liežuvėliais.
Ant tų liežuvėlių dedama žuvis, apšlakstoma šviezio laimo sultimis, užmalama pipirų. Tada susukama į ritinėlį ir persmeigiama mediniu dantų krapštuku. Krapai gali būti naudojami padedant juos šalia arba įvyniojant kartu.
SKANAUS.

Lašišos užkandis
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lašiša (sūdyta, ar kita raudona žuvis (upėtakis, kuprė)) |
1 vienetas | cukinija |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Skanios "Bačkutės"
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Traškios vištienos juostelės
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Skanūs sumuštiniai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Vorų užkandėlė
-
Pikantiški krepšeliai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Kibinai
-
Baltoji trobelė
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
Lašišos užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lašiša, sūdyta, ar kita raudona žuvis (upėtakis, kuprė),
1 vienetas -
Cukinija,
1 vienetas - Krapai
- Juodieji pipirai
- Žalioji citrina
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinija nulupama ir supjaustoma išilgai plonais liežuvėliais.
Ant tų liežuvėlių dedama žuvis, apšlakstoma šviezio laimo sultimis, užmalama pipirų. Tada susukama į ritinėlį ir persmeigiama mediniu dantų krapštuku. Krapai gali būti naudojami padedant juos šalia arba įvyniojant kartu.
SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...