
Liežuvio užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiauliena ((liežuvis)) |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | žirneliai (Konservuoti) |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
2.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Piciukai
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Sumuštinukai
-
Sultingas Kebabas
-
Naminis varškės sūris
-
Uždara pica
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Paprikų suktinukai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Kibinai
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Aštrus krevečių užkandis
Liežuvio užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, (liežuvis),
1 vienetas -
Lauro lapai,
2 vienetai - Pipirai
- Druska
- Majonezas, VILNIUS
-
Česnakas,
2 skiltelės - Žirneliai, Konservuoti
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...