
Liežuvio užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiauliena ((liežuvis)) |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | žirneliai (Konservuoti) |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
2.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su plakta grietine
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Įdarytas pomidoras
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Grybų užtepelė
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Obuoliai skarelėse
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Omletas
-
Grybų užkandis
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Olivijos omletas
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Pievagrybiai ant žarijų
Liežuvio užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, (liežuvis),
1 vienetas -
Lauro lapai,
2 vienetai - Pipirai
- Druska
- Majonezas, VILNIUS
-
Česnakas,
2 skiltelės - Žirneliai, Konservuoti
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...