
Manų kruopų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | pienas |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
125 gramai | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pienas užvirinamas su sviestu, trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Į jį su bėrus manų kruopas, išverdama tiršta košė. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įmušami kiaušiniai, įberiami 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Iš atvėsusios košės padaromi apvalūs ar keturkampiai paplotėliai, jie aptepami sviestu, apibarstomi likusiu tarkuotu sūriu ir iškepami orkaitėje. Prie jų paduodamas pomidorų padažas, lapinės salotos arba kitokios daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Vabaliukai
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Velykų belaukiant
-
Seniai besmegeniai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Pingviniukai
-
Pomidorų užkandėlė
-
Rūkytas lynas
-
Įdaryti kiaušiniai
Manų kruopų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
125 gramai - Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienas užvirinamas su sviestu, trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Į jį su bėrus manų kruopas, išverdama tiršta košė. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įmušami kiaušiniai, įberiami 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Iš atvėsusios košės padaromi apvalūs ar keturkampiai paplotėliai, jie aptepami sviestu, apibarstomi likusiu tarkuotu sūriu ir iškepami orkaitėje. Prie jų paduodamas pomidorų padažas, lapinės salotos arba kitokios daržovės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...