
Manų kruopų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | pienas |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
125 gramai | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pienas užvirinamas su sviestu, trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Į jį su bėrus manų kruopas, išverdama tiršta košė. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įmušami kiaušiniai, įberiami 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Iš atvėsusios košės padaromi apvalūs ar keturkampiai paplotėliai, jie aptepami sviestu, apibarstomi likusiu tarkuotu sūriu ir iškepami orkaitėje. Prie jų paduodamas pomidorų padažas, lapinės salotos arba kitokios daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Varškės sūris su kmynais
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Piciukai
-
Duonos "suši"
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Silkė su persikais
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Silkė su daržovėmis
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Maltinukai drebučiuose
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Kepenėlių tortas
-
Kumpio suktinukai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
Manų kruopų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
125 gramai - Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienas užvirinamas su sviestu, trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Į jį su bėrus manų kruopas, išverdama tiršta košė. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įmušami kiaušiniai, įberiami 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Iš atvėsusios košės padaromi apvalūs ar keturkampiai paplotėliai, jie aptepami sviestu, apibarstomi likusiu tarkuotu sūriu ir iškepami orkaitėje. Prie jų paduodamas pomidorų padažas, lapinės salotos arba kitokios daržovės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...