Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto.
Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.

Marinuoti patisonai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | patisonai |
1 kilogramas | morkos |
500 gramų | pomidorai |
1 vienetas | česnakas |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti žirneliai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Konservuoti grybai
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Pomidorai su želatina
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuoti baravykai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Rauginti agurkai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Sveikas lečo be acto
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Sūdyti pomidorai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
Marinuoti patisonai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
3 kilogramai -
Morkos,
1 kilogramas -
Pomidorai,
500 gramų -
Česnakas,
1 vienetas - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto.
Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...