Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto.
Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.
Marinuoti patisonai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | patisonai |
1 kilogramas | morkos |
500 gramų | pomidorai |
1 vienetas | česnakas |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- šparaginės pupelės - marinate
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Cukinijų pagardas žiemai
- Žiemai marinuoti grybai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Marinuoti pomidorai su imbieru
- Aštrūs rauginti agurkai
- Svarainiai cukruje
- Konservuoti kopūstai
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Marinuoti agrastai
- Agurkų mišrainė
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Marinuoti pievagrybiai
- Sveikas lečo be acto
- Cukinijos žiemai
Marinuoti patisonai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
3 kilogramai -
Morkos,
1 kilogramas -
Pomidorai,
500 gramų -
Česnakas,
1 vienetas - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto.
Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...