
Marinuotų grybų užkandis
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota skumbrė
-
Paprikų valtelės
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sūrio piršteliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Ikrų užkandėlė
-
Silkė su daržovėmis
-
Vaisių vėrinukai
-
Pievagrybių garnyras
-
Įdaryta paprika
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Sūrio lazdelės
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kepta duona su padažu
-
Omletas su krevetėmis
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
Marinuotų grybų užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
100 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...