
Marinuotų grybų užkandis
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Kiaušiniai su arbata
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Vabaliukai
-
Faršo vyniotinis
-
Silkės užkandėlė
-
Mini sumuštinukai
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Šaltiena su vištiena
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
Marinuotų grybų užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
100 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...