Marinuotų grybų užkandis
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorai su sūriu
- Skrebučiai
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Virtų kiaušinių pusryčiai
- Naminiai kebabai su vištiena
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Faršo vyniotinis
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Piciukai
- Įdaryti kiaušiniai
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Omletas mažiesiems
- Aštrus krevečių užkandis
- Kepenelių vyniotinis
- Skanūs sumuštiniai
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Mini picos
- Traktoristo pietūs
- Pomidoriukai
Marinuotų grybų užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai,
100 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...