Marinuotų grybų užkandis
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krabų lazdelių ruletai
- Sumuštiniai "Laiveliai"
- Silkė su burokėliais
- Plikyti pyragaičiai su lašiša
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Šokoladinės braškės
- Sūrios lazdelės
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Omleto keksiukai
- Kepta duona su įmantriu padažu
- Bulvės daniškai
- Įdaryti pievagrybiai
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Kepta duona su padažu
- Velykų belaukiant
- Krevečių sumuštiniai
- Vištienos file užkandis
- Traškus užkandis prie alaus
Marinuotų grybų užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai,
100 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...