Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
| 200 mililitrų | miežinės kruopos |
| 500 mililitrų | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Grikių gėlės
-
Skani manų košė
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Sorų kruopų košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Vaikiška tyrelė
-
Grikių plovas su vištiena
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Grikių košė su grybais
-
Kepti obuoliai
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Vištiena su ryžiais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Smaližių avižinė košė
-
Bulviškienė
-
Avižinės košės pudingas
-
Grikių košė su sūriu
-
Silkė su manų koše
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
