Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.

Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sorų kruopų košė
-
Skani grikių košė
-
Linksmoji bulvių košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Manų košė su moliūgu
-
Grikių rizotas
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Šventinis grikių rizotas
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Žirnienė su grybais
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Manų košė su bananais
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Ryžių košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Grikių gėlės
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...