Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.

Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vaikiška tyrelė
-
Kepti ryžiai
-
Kopūstienė su grybais
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Grikių košė su daržovėm
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Grikių gėlės
-
Ruginė košė
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Skani grikių košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Žirnių tyrė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Manų košė su moliūgu
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...