Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.

Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Saldi makaronų košė
-
Manų košė su moliūgu
-
Ryžių košė
-
Bulvių košė su spirgais
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Rabarbarų tyrė
-
Špinatų tyrė
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Grikių rizotas
-
Skani manų košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Avižinės košės apkepas
-
Bulvių košė su grybais
-
Silkė su manų koše
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...