Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių košė su sūriu
- Linksmoji bulvių košė
- Bulvių košė su sūriu
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Bulvių košė su grybais
- Puri ryžių košė
- Citrininiai ryžiai
- Avižinė košė su vaisiais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Perlinių kruopų košė
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Rabarbarų tyrė
- Manų košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Vištiena su bulvių koše
- Avižinės košės pudingas
- Kepti obuoliai
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...