Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.

Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinės košės pudingas
-
Rytietiškas rizotas
-
Sorų kruopų košė
-
Bulvių košė su varške
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Citrininiai ryžiai
-
Ryžių košė su cukinija
-
Moliūginė košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Manų apkepas su razinomis
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Ryžių košė
-
Manų košė su moliūgu
-
Grikių gėlės
-
Makaroniada
-
Morkų košė su obuoliais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...