Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių košė
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Manų košė su vaisiais
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Ryžiai su kiaušiniais
- Moliūginė košė
- Avižinė košė
- Airijos bulvių košė
- Karamelinė košė
- Skani grikių košė
- Vaisinė avižinė košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Pusryčių košė su miško uogomis
- Moliūgų košė
- Moliūgų-obuolių džemas
- Kepti ryžiai
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Moliūgų košė su medumi
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...