![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virti žirniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
300 gramų | žirniai (džiovinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Džiovinti žirniai 2 val. mirkomi šaltame vandenyje. Tada suberiami į verdantį (vėliau — pasūdoma) vandenį ir verdami, kol suminkštėja. Išvirę žirniai išgriebiami, nuvarvinamas vanduo, pasūdomi, pasaldinami, pagardinami sviestu, pakaitinami ir tiekiami.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košė
-
Žirnių tyrė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Bulvių košė su varške
-
Bulvių košė su grybais
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Sorų kruopų košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Karamelinė košė
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Manų košė su moliūgu
Virti žirniai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Žirniai, džiovinti,
300 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovinti žirniai 2 val. mirkomi šaltame vandenyje. Tada suberiami į verdantį (vėliau — pasūdoma) vandenį ir verdami, kol suminkštėja. Išvirę žirniai išgriebiami, nuvarvinamas vanduo, pasūdomi, pasaldinami, pagardinami sviestu, pakaitinami ir tiekiami.
Reklama:
Komentarai (11)
-
JONAS
2018-01-09 11:25
labai geri,buvo skanu
-
Profas
2017-12-02 13:33
Jeigu nieko nesupranti,apie zirnių paruosimą,tai getiau isvis nekelk,tokių nasamoningų receptų.....
-
Ingrida [email protected]
2016-04-01 13:59
Pabandysime
-
DEGTINĖ
2008-11-24 11:58
Reikia gera alų gerti, nepadauginti ir nepersi.
-
Senolis
2008-09-21 12:49
Viriau tai visai neblogai gavosi tik baisiai perdimas nuo tų žirnių ima
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...