Virti žirniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
300 gramų | žirniai (džiovinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Džiovinti žirniai 2 val. mirkomi šaltame vandenyje. Tada suberiami į verdantį (vėliau — pasūdoma) vandenį ir verdami, kol suminkštėja. Išvirę žirniai išgriebiami, nuvarvinamas vanduo, pasūdomi, pasaldinami, pagardinami sviestu, pakaitinami ir tiekiami.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Melionų- manų košė
- Linksmoji bulvių košė
- Grikių košė su grybais
- Bulvių košė su varške
- Lietuviška kopūstienė
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Porai su ryžiais
- Vištiena su bulvių koše
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Saldi makaronų košė
- Manų košė
- Žirnienė su grybais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Bulviškienė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
Virti žirniai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Žirniai, džiovinti,
300 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovinti žirniai 2 val. mirkomi šaltame vandenyje. Tada suberiami į verdantį (vėliau — pasūdoma) vandenį ir verdami, kol suminkštėja. Išvirę žirniai išgriebiami, nuvarvinamas vanduo, pasūdomi, pasaldinami, pagardinami sviestu, pakaitinami ir tiekiami.
Reklama:
Komentarai (11)
-
JONAS
2018-01-09 11:25
labai geri,buvo skanu
-
Profas
2017-12-02 13:33
Jeigu nieko nesupranti,apie zirnių paruosimą,tai getiau isvis nekelk,tokių nasamoningų receptų.....
-
Ingrida [email protected]
2016-04-01 13:59
Pabandysime
-
DEGTINĖ
2008-11-24 11:58
Reikia gera alų gerti, nepadauginti ir nepersi.
-
Senolis
2008-09-21 12:49
Viriau tai visai neblogai gavosi tik baisiai perdimas nuo tų žirnių ima
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...