Virti žirniai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukrus
300 gramų žirniai (džiovinti)
2 valgomieji šaukštai sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Džiovinti žirniai 2 val. mirkomi šaltame vandenyje. Tada suberiami į verdantį (vėliau — pasūdoma) vandenį ir verdami, kol suminkštėja. Išvirę žirniai išgriebiami, nuvarvinamas vanduo, pasūdomi, pasaldinami, pagardinami sviestu, pakaitinami ir tiekiami.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virti žirniai

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Džiovinti žirniai 2 val. mirkomi šaltame vandenyje. Tada suberiami į verdantį (vėliau — pasūdoma) vandenį ir verdami, kol suminkštėja. Išvirę žirniai išgriebiami, nuvarvinamas vanduo, pasūdomi, pasaldinami, pagardinami sviestu, pakaitinami ir tiekiami.

Reklama:

Komentarai (11)


  • JONAS 2018-01-09 11:25

    labai geri,buvo skanu


  • Profas 2017-12-02 13:33

    Jeigu nieko nesupranti,apie zirnių paruosimą,tai getiau isvis nekelk,tokių nasamoningų receptų.....


  • Ingrida [email protected] 2016-04-01 13:59

    Pabandysime


  • DEGTINĖ 2008-11-24 11:58

    Reikia gera alų gerti, nepadauginti ir nepersi.


  • Senolis 2008-09-21 12:49

    Viriau tai visai neblogai gavosi tik baisiai perdimas nuo tų žirnių ima


Daugiau receptų