Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.

Sūdytos rūgštynės žiemai
INGREDIENTAI:
200 gramų | rūgštynės |
50 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košė su moliūgu
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Ryžių košė
-
Ruginė košė
-
Desertinė grikių košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Obuolių košė
-
Skani bulvių košė
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Grikių plovas su vištiena
-
Kopūstienė su grybais
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Manų košės kukuliai
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Moliūginė košė
Sūdytos rūgštynės žiemai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rūgštynės,
200 gramų -
Druska,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zodė
2017-08-15 22:29
Ar savo sultyse?
-
as
2011-05-01 21:48
RGSTYNES GERIAU BLANSIRUOTI IR UZVAKUOTI BE DRUSKOS.VAIZDAS NE KOKS BET SKONIS GERAS :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...