Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Sūdytos rūgštynės žiemai
INGREDIENTAI:
200 gramų | rūgštynės |
50 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Linksmoji bulvių košė
- Manų košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Kopūstienė su grybais
- Moliūginė košė
- Ryžių košė
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Avižinė košė su vaisiais
- Manų košės kukuliai
- Grikių košė su daržovėm
- Svarainių ir manų putėsiai
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Kepti obuoliai
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Vaisinė avižinė košė
- Skani grikių košė
- Manų košė su bananais
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Biri grikių košė
- Arvydo paprasta grikių košė
Sūdytos rūgštynės žiemai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Rūgštynės,
200 gramų -
Druska,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zodė
2017-08-15 22:29
Ar savo sultyse?
-
as
2011-05-01 21:48
RGSTYNES GERIAU BLANSIRUOTI IR UZVAKUOTI BE DRUSKOS.VAIZDAS NE KOKS BET SKONIS GERAS :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...