Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.

Sūdytos rūgštynės žiemai
INGREDIENTAI:
200 gramų | rūgštynės |
50 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Rytietiškas rizotas
-
Moliūgų košė su medumi
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Avižinės košės pudingas
-
Manų košė su moliūgu
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Kvietinė košė
-
Kukurūzų košė
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinė košė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Žirnių tyrė
-
Manų apkepas su razinomis
-
Moliūgų košė
-
Linksmoji bulvių košė
-
Ryžių košė su vaisiais
Sūdytos rūgštynės žiemai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rūgštynės,
200 gramų -
Druska,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zodė
2017-08-15 22:29
Ar savo sultyse?
-
as
2011-05-01 21:48
RGSTYNES GERIAU BLANSIRUOTI IR UZVAKUOTI BE DRUSKOS.VAIZDAS NE KOKS BET SKONIS GERAS :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...