Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sūdytos rūgštynės žiemai
INGREDIENTAI:
200 gramų | rūgštynės |
50 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikiai su vištiena
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Porai su ryžiais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Vištiena su ryžiais
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Rabarbarų tyrė
-
Kukurūzų košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Sauliaus manų košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Moliūgų košė su medumi
-
Bulvių košė su grybais
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Lietuviška kopūstienė
-
Bulvių kukuliai
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
Sūdytos rūgštynės žiemai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Rūgštynės,
200 gramų -
Druska,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zodė
2017-08-15 22:29
Ar savo sultyse?
-
as
2011-05-01 21:48
RGSTYNES GERIAU BLANSIRUOTI IR UZVAKUOTI BE DRUSKOS.VAIZDAS NE KOKS BET SKONIS GERAS :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...