
Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sorų kruopų košė
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Bulviškienė
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Avižinės košės apkepas
-
Grikių rizotas
-
Skani manų košė
-
Virti žirniai
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Grikių košė su sūriu
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Grikiai su vištiena
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...