Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių košė su sūriu
- Linksmoji bulvių košė
- Bulvių košė su sūriu
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Bulvių košė su grybais
- Puri ryžių košė
- Citrininiai ryžiai
- Avižinė košė su vaisiais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Perlinių kruopų košė
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Rabarbarų tyrė
- Manų košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Vištiena su bulvių koše
- Avižinės košės pudingas
- Kepti obuoliai
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...