
Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virti žirniai
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Grikių gėlės
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Žirnienė su grybais
-
Desertinė grikių košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Svarainių ir manų putėsiai
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...