
Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Avižinės košės apkepas
-
Skani grikių košė
-
Makaroniada
-
Morkų ir bulvių košė
-
Grikių košė su grybais
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Rabarbarų tyrė
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Kepti ryžiai
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Skani avižinė košė
-
Desertinė avižinė košė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Ruginė košė
-
Bulvių košė su spirgais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...