Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
| 12 vienetų | bulvių |
| 180 gramų | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Grikių gėlės
-
Skani manų košė
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Sorų kruopų košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Vaikiška tyrelė
-
Grikių plovas su vištiena
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Grikių košė su grybais
-
Kepti obuoliai
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Vištiena su ryžiais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Smaližių avižinė košė
-
Bulviškienė
-
Avižinės košės pudingas
-
Grikių košė su sūriu
-
Silkė su manų koše
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
