
Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinės košės pudingas
-
Rytietiškas rizotas
-
Sorų kruopų košė
-
Bulvių košė su varške
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Citrininiai ryžiai
-
Ryžių košė su cukinija
-
Moliūginė košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Manų apkepas su razinomis
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Ryžių košė
-
Manų košė su moliūgu
-
Grikių gėlės
-
Makaroniada
-
Morkų košė su obuoliais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...