Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Melionų- manų košė
- Linksmoji bulvių košė
- Grikių košė su grybais
- Bulvių košė su varške
- Lietuviška kopūstienė
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Porai su ryžiais
- Vištiena su bulvių koše
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Saldi makaronų košė
- Manų košė
- Žirnienė su grybais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Bulviškienė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...