
Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Žirnių tyrė
-
Grikiai su vištiena
-
Manų košė su vaisiais
-
Morkų košė su obuoliais
-
Šventinis grikių rizotas
-
Grikių košė su daržovėm
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Airijos bulvių košė
-
Bulvių kukuliai
-
Žirnių tyrė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Kukurūzų košė
-
Kopūstienė su grybais
-
Manų košė
-
Grikių rizotas
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Manų apkepas su razinomis
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...