
Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Bulvių košė su spirgais
-
Špinatų tyrė
-
Melionų- manų košė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Grikiai termose
-
Virti žirniai
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Obuolių košė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Bulvių košė su varške
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Bulviškienė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Karamelinė košė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...