Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūginė košė
- Bulvių košė -kaimiškai
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Makaroniada
- Ryžių košė su vaisiais
- Manų košės kukuliai
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Vištiena su ryžiais
- Kepti ryžiai
- Puri ryžių košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Grikiai su vištiena
- Mango ir bananų tyrė
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Kepta manų košė su pasukomis
- Svarainių ir manų putėsiai
- Tarkuotų bulvių košė
- Manų košė su bananais
- Avižinės košės pudingas
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...