
Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių plovas su vištiena
-
Bulviškienė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Avižinės košės apkepas
-
Rytietiškas rizotas
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Rabarbarų tyrė
-
Vištiena su ryžiais
-
Skani manų košė
-
Puri ryžių košė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Žirnių tyrė
-
Obuolių košė
-
Ryžių košė su cukinija
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...