
Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Manų košės kukuliai
-
Moliūgų košė su medumi
-
Morkų ir bulvių košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Manų košė su moliūgu
-
Avižinės košės apkepas
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Bulviškienė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Desertinė grikių košė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Puri ryžių košė
-
Moliūginė košė
-
Žirnių tyrė
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...