
Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Airijos bulvių košė
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Morkų košė su obuoliais
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Grikių gėlės
-
Vištiena su ryžiais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Grikių košė su daržovėm
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Grikių košė su sūriu
-
Vištiena su bulvių koše
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Rabarbarų tyrė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Kepti obuoliai
-
Pieniška ryžių košė
-
Sorų kruopų košė
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...