Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Svarainių ir manų putėsiai
- Skani grikių košė
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Ropių piure
- Manų košė su moliūgu
- Skani bulvių košė
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Žirnių tyrė
- Moliūgų-obuolių džemas
- Tarkuotų bulvių košė
- Manų košė
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Rabarbarų tyrė
- Ryžių košė
- Grikių gėlės
- Moliūginė manų košė su citrina
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Moliūgų košė
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...