Pomidorus sudėkite į puodą, užberkite druskos ir kaitinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 5 minutes. Sudėkite į rėtį su didelėmis skylutėmis ir palikite džiūti 1 valandą. Po to sudėkite atgal į puodą, taip pat įdėkite svogūnus, česnaką, baziliką, supilkite aliejų, įberkite truputį cukraus ir druskos. Pridenkite puodą ir kaitinkite apie 40 minučių ant nedidelės ugnies, kol padažo sumažės. Nukelkite nuo ugnies ir trinkite maišytuvu, kol masė taps vientisa.
Spagečius sudėkite į didelį verdančio pasūdyto vandens puodą ir virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Sudėkite juos pašildytą indą užpilkite pomidorų padažu, švelniai išmaišykite, patiekite karštus.
Makaronų patiekalas paruoštas!

Spagečiai su pomidorų padažu
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai (raudonieji, pjaustyti griežinėliais) |
2 skiltelės | česnakas (smulkinti) |
1 sauja | bazilikas (lapai, plėšyti) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus (pirmo spaudimo) |
500 gramų | spageti |
šiek tiek | druska |
1.5 kilogramo | pomidorai (kieti, be odelių, smulkinti) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porai su ryžiais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Šventinis grikių rizotas
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Smaližių avižinė košė
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvių košė
-
Manų apkepas su razinomis
-
Bulvių kukuliai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Airijos bulvių košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
Spagečiai su pomidorų padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Svogūnai, raudonieji, pjaustyti griežinėliais,
1 vienetas -
Česnakas, smulkinti,
2 skiltelės -
Bazilikas, lapai, plėšyti,
1 sauja -
Alyvuogių aliejus, pirmo spaudimo,
2 valgomieji šaukštai -
Spageti,
500 gramų - Druska
-
Pomidorai, kieti, be odelių, smulkinti,
1.5 kilogramo - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus sudėkite į puodą, užberkite druskos ir kaitinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 5 minutes. Sudėkite į rėtį su didelėmis skylutėmis ir palikite džiūti 1 valandą. Po to sudėkite atgal į puodą, taip pat įdėkite svogūnus, česnaką, baziliką, supilkite aliejų, įberkite truputį cukraus ir druskos. Pridenkite puodą ir kaitinkite apie 40 minučių ant nedidelės ugnies, kol padažo sumažės. Nukelkite nuo ugnies ir trinkite maišytuvu, kol masė taps vientisa.
Spagečius sudėkite į didelį verdančio pasūdyto vandens puodą ir virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Sudėkite juos pašildytą indą užpilkite pomidorų padažu, švelniai išmaišykite, patiekite karštus.
Makaronų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (5)
-
rutenis
2019-11-02 19:26
tad nedarisiu
-
rutenis
2019-11-02 19:25
neraso kiek porciju
-
Kotryna
2014-08-24 13:00
SUPER ! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...