Išverdame ryžius (verdame vandenyje, pusiau maišytame su pienu) ir paliekame išbrinkti. Tada dedame sviestą, medų, cukrų ar vanilinį cukrų, natūralų jogurtą ir viską gerai išmaišome.
Gardiname mėgstama uogiene.
Jei mėgstate obuolienę, labai tiks ir cinamono žiupsnelis.
Jogurtiniai ryžiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | medus |
šiek tiek | uogienė |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
1 stiklinė | jogurtas (natūralus) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virti žirniai
- Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Bulvių košė su spirgučiais
- Grikiai su vištiena
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Sveikuolių pusryčiai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Manų ir moliūgų košė
- Silkė su manų koše
- Špinatų tyrė
- Avižinė košė
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Arvydo paprasta grikių košė
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Biri perlinių kruopų košė
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Žirnių ir bulvių košė
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Jogurtiniai ryžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Uogienė
- Vanilinis cukrus
-
Jogurtas, natūralus,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdame ryžius (verdame vandenyje, pusiau maišytame su pienu) ir paliekame išbrinkti. Tada dedame sviestą, medų, cukrų ar vanilinį cukrų, natūralų jogurtą ir viską gerai išmaišome.
Gardiname mėgstama uogiene.
Jei mėgstate obuolienę, labai tiks ir cinamono žiupsnelis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...