Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.
Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.
Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.
Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)

Obuolių kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Plovas
-
Jautienos kotletukai
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Žuvies kukuliai
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Sojų marinatas vištienai
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Kotletukai be mėsos
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Virtas karšis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Bulvių vėdarai
-
Folijoje kepta lašiša
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištienos blyneliai
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
Obuolių kukuliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.
Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.
Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.
Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...