Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.
Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.
Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.
Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)
Obuolių kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | cukrus |
| 2 vienetai | obuoliai |
| šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta skumbrė
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Aviena ant iešmo
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Višta ispaniškai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kepta žuvis su grybais
-
Žuvis pagal Ingą
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Kopūstų blyneliai
-
Klajoklių kiškiena
-
Grill dešrelės
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Žuvis tešloje
-
Suadytas karbonadas
-
Žuvies zrazai
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
Obuolių kukuliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.
Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.
Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.
Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
