
Pikantiški saldžiarūgščiai agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | druska |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | krapai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | gelsvė (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į stiklainį sudėti nuplautus agurkus, sudėti prieskonius. Verdančiu marinatu užpilti agurkus ir palaikyti 30 min. Po to nupilti ir vėl marinatą užvirinti. Užpilti antrą kartą ir į kiekvieną 1 l stiklainį įpilti 2 šaukštus 9 proc. acto. Sandariai uždaryti, apversti ir užkloti šiiltu audeklu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdytos rūgštynės
-
Sūdytos žaliuokės
-
Konservuoti žirneliai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Konservuoti grybai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Paprikia su medum
-
Marinuoti grybai
-
Cukinijų užkandis
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Marinuoti agrastai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Marinuota cukinija
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuota agurkų mišrainė
Pikantiški saldžiarūgščiai agurkai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai
- Lauro lapai
- Krapai
-
Česnakas,
1 skiltelė - Gelsvė, lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į stiklainį sudėti nuplautus agurkus, sudėti prieskonius. Verdančiu marinatu užpilti agurkus ir palaikyti 30 min. Po to nupilti ir vėl marinatą užvirinti. Užpilti antrą kartą ir į kiekvieną 1 l stiklainį įpilti 2 šaukštus 9 proc. acto. Sandariai uždaryti, apversti ir užkloti šiiltu audeklu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
algirdas
2009-09-14 07:12
neisejo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...