Riešutus sukapokite.
Jogurtą išmaišykite su pienu, medumi ir vanile.
Į jogurtą suberti riešutus ir uogas.
Pasigaminus galima laikyti šaldytuve iki 24h. :)

Riešutų užkandėlė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | braškės (gali būti ir šaldytos) |
šiek tiek | mėlynės (gali būti ir šaldytos) |
40 gramų | migdolai |
1 stiklinė | jogurtas (neriebus) |
1 stiklinė | pienas (liesas) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 lašai | vanilė (ekstraktas) |
40 gramų | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas mažiesiems
-
Silkė patale
-
Mylimųjų pica
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Mocarelos užkandis
-
Silkė su burokėliais
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Silkės su citrina
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Naminė pica
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
Riešutų užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Braškės, gali būti ir šaldytos
- Mėlynės, gali būti ir šaldytos
-
Migdolai,
40 gramų -
Jogurtas, neriebus,
1 stiklinė -
Pienas, liesas,
1 stiklinė -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilė, ekstraktas,
2 lašai -
Graikiniai riešutai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Riešutus sukapokite.
Jogurtą išmaišykite su pienu, medumi ir vanile.
Į jogurtą suberti riešutus ir uogas.
Pasigaminus galima laikyti šaldytuve iki 24h. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...