
Salierai su grybais
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | poras |
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Skani manų košė
-
Moliūgų košė
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Smaližių avižinė košė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Grikių košė su grybais
-
Ruginė košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Grikių košė su daržovėm
-
Biri grikių košė
Salierai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Poras,
4 vienetai -
Grybai, švieži,
400 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...