Salierai su grybais
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | salierai |
| 2 vienetai | morkos |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 4 vienetai | poras |
| 400 gramų | grybai (švieži) |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Desertinė grikių košė
-
Rytietiškas rizotas
-
Morkų košė su obuoliais
-
Grikių gėlės
-
Obuolių košė
-
Bulvių košė su varške
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Grikiai termose
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Manų ir moliūgų košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Kopūstienė su grybais
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Avižinė košė
-
Bulvių košė -kaimiškai
Salierai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Poras,
4 vienetai -
Grybai, švieži,
400 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
