
Salierai su grybais
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | poras |
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Silkė su manų koše
-
Manų košė su riešutais
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Kepti ryžiai
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Porai su ryžiais
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Sauliaus manų košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Citrininiai ryžiai
-
Lietuviška kopūstienė
-
Grikiai termose
-
Grikių košė su grybais
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Kepta manų košė su pasukomis
Salierai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Poras,
4 vienetai -
Grybai, švieži,
400 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...