Salierai su grybais
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | poras |
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Sorų kruopų košė
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- Virti žirniai
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Tarkuotų bulvių košė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Ryžių košė su vaisiais
- Manų košė su vaisiais
- Kukurūzų kruopų košė
- Porai su ryžiais
- Bulvių košė su sūriu
- Moliūgų košė su medumi
- Kepta manų košė su pasukomis
- Manų košė su riešutais
- Svarainių ir manų putėsiai
- Puri ryžių košė
- Manų košė su moliūgu
- Lietuviška kopūstienė
Salierai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Poras,
4 vienetai -
Grybai, švieži,
400 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...