
Salierai su grybais
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | poras |
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininiai ryžiai
-
Desertinė grikių košė
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Pieniška ryžių košė
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Kopūstienė su grybais
-
Skani bulvių košė
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Sorų kruopų košė
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Desertinė avižinė košė
-
Bulvių košė su grybais
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Manų ir moliūgų košė
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Vaisinė avižinė košė
Salierai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Poras,
4 vienetai -
Grybai, švieži,
400 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...