Salierai su grybais
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | poras |
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Melionų- manų košė
- Manų ir moliūgų košė
- Žirnių tyrė
- Perlinių kruopų košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Biri grikių košė
- Bulvių košė su grybais
- Ryžių košė su vaisiais
- Biri perlinių kruopų košė
- Obuolių košė
- Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Moliūgų košė su medumi
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Grikiai su vištiena
- Itališka manų kruopų sriuba
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Vaivorikštinė bulvių košė
Salierai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Poras,
4 vienetai -
Grybai, švieži,
400 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...