Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 kilogramas | kopūstai (rauginti) |
| 250 gramų | žirniai |
| 1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 2 | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ukrainietiška selianka
-
Vištienos sultinys
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Avižienė su grybais
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Rumuniška sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Porų trinta sriuba
-
Grybų sriuba
-
Trinta špinatų sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Krevečių sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai, rauginti,
1 kilogramas -
Žirniai,
250 gramų -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
-
Lauro lapai, lapai,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
