Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 kilogramas | kopūstai (rauginti) |
250 gramų | žirniai |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agurkinė sriuba
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Dešros sriuba
- Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
- Trinta sriuba su salierais
- Salierų sriuba
- Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Kreminė vištienos sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
- Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
- Pupelių sriuba su sūriu
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
- Bulbienė
- Raugintų kopūstų sriuba
- Agurkinė
- Avokadų sriuba su imbieru
- Bananų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai, rauginti,
1 kilogramas -
Žirniai,
250 gramų -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
-
Lauro lapai, lapai,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...