Sausainiai su šokolado gabaliukais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 125 gramai | kvietiniai miltai |
| 75 gramai | cukrus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| šiek tiek | druska |
| 75 gramai | sviestas |
| 2 lašai | romas (ekstraktas) |
| 1 lašas | vanilė (ekstraktas) |
| 30 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Piršteliai su kmynais
-
Paplotėliai su bananais
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Imbieriniai elniukai
-
Apelsininiai keksiukai
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Rudeniniai grybukai
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Sausainiai macarons
-
Sausainiai su saldainiukais vaikams
-
Sausainiai su uogiene
-
Sausainiai su bananais
-
Sūrio sausainiai su alyvuogėmis
-
Riešutinės širdelės
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Švilpukai
Sausainiai su šokolado gabaliukais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
125 gramai -
Cukrus,
75 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Sviestas,
75 gramai -
Romas, ekstraktas,
2 lašai -
Vanilė, ekstraktas,
1 lašas -
Juodasis šokoladas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
