![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sausainiai su šokolado gabaliukais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
125 gramai | kvietiniai miltai |
75 gramai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
75 gramai | sviestas |
2 lašai | romas (ekstraktas) |
1 lašas | vanilė (ekstraktas) |
30 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Smėlinukai
-
Redos sausainiai
-
Austriški kalėdiniai sausainukai
-
Vamzdeliai su avietėmis
-
Švilpukai
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Sausainiai su krakmolu
-
Pirštai
-
Rūtos eglutės
-
Sausainiai macarons
-
Moliūginiai meduoliai
-
Obuolių sausainiai
-
Trapūs ryžių miltų sausainiai
-
Imbieriniai elniukai
-
Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
-
Tinginys tarp aguonų
-
Sausainiai su šokoladu
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Sausainukai "Sraigės"
Sausainiai su šokolado gabaliukais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
125 gramai -
Cukrus,
75 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Sviestas,
75 gramai -
Romas, ekstraktas,
2 lašai -
Vanilė, ekstraktas,
1 lašas -
Juodasis šokoladas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...