![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
2 vienetai | svogūnai (raudonieji) |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | paprika |
300 gramų | silkė (filė) |
šiek tiek | prieskoniai (ir prieskoninės žolelės) |
Smulkiai sukapokite svogūno galvas.
Pomidorus ir papriką supjaustykite kubeliais.
Jei pomidorų odelė labai kieta, nulupkite pomidorų odeles: užpilkite pomidorus verdančiu vandeniu, palaikykite 30 sekundžių ir lupkite. Tik būkite atsargūs, nes pomidorais bus karšti. :)
Silkę patiekite su daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų pica
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Lazdelės su sūriu
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Daržovių puokštė
-
Valgomos „Musmirės“
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Olivijos omletas
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Pomidoriukai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Silkutė su cinamonu
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Sūrio piršteliai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Kepenėlių tortas
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
Silkė su pomidorais
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
-
Svogūnai, raudonieji,
2 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Silkė, filė,
300 gramų - Prieskoniai, ir prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinkite kubeliais silkę.
Smulkiai sukapokite svogūno galvas.
Pomidorus ir papriką supjaustykite kubeliais.
Jei pomidorų odelė labai kieta, nulupkite pomidorų odeles: užpilkite pomidorus verdančiu vandeniu, palaikykite 30 sekundžių ir lupkite. Tik būkite atsargūs, nes pomidorais bus karšti. :)
Silkę patiekite su daržovėmis.
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2011-12-24 10:22
:-D butu labai saunu paprikos nedeti o puse pomidoru susmulkinti iki miniatiuriniu gabaliuku ir su trimis saukstais kuo saldesnio pomidoru padazo istirpdyti keptuveje (butinai naudojant sauksta alyvuogiu aliejaus- pigesnio nes visiskai nesvarbu ar jis pirmo ar devinto spaudimo alyvuoginis kvapas tas pata) atausinus mase iki kambario temperaturos dekite pusvalandziui i saldymo kamera, kad nepasileistu silkutes riebalai kai juos sumaisysite... o jau tuomet sekite recepta!!!