
2 vienetai | svogūnai (raudonieji) |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | paprika |
300 gramų | silkė (filė) |
šiek tiek | prieskoniai (ir prieskoninės žolelės) |
Smulkiai sukapokite svogūno galvas.
Pomidorus ir papriką supjaustykite kubeliais.
Jei pomidorų odelė labai kieta, nulupkite pomidorų odeles: užpilkite pomidorus verdančiu vandeniu, palaikykite 30 sekundžių ir lupkite. Tik būkite atsargūs, nes pomidorais bus karšti. :)
Silkę patiekite su daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Kiaušinienė
-
Vasaros ežiukas
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Olgos šventinė silkutė
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Kibinai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Skrebučiai su sūriu
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Obuoliai su varške
Silkė su pomidorais

-
Svogūnai, raudonieji,
2 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Silkė, filė,
300 gramų - Prieskoniai, ir prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinkite kubeliais silkę.
Smulkiai sukapokite svogūno galvas.
Pomidorus ir papriką supjaustykite kubeliais.
Jei pomidorų odelė labai kieta, nulupkite pomidorų odeles: užpilkite pomidorus verdančiu vandeniu, palaikykite 30 sekundžių ir lupkite. Tik būkite atsargūs, nes pomidorais bus karšti. :)
Silkę patiekite su daržovėmis.
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2011-12-24 10:22
:-D butu labai saunu paprikos nedeti o puse pomidoru susmulkinti iki miniatiuriniu gabaliuku ir su trimis saukstais kuo saldesnio pomidoru padazo istirpdyti keptuveje (butinai naudojant sauksta alyvuogiu aliejaus- pigesnio nes visiskai nesvarbu ar jis pirmo ar devinto spaudimo alyvuoginis kvapas tas pata) atausinus mase iki kambario temperaturos dekite pusvalandziui i saldymo kamera, kad nepasileistu silkutes riebalai kai juos sumaisysite... o jau tuomet sekite recepta!!!