
2 vienetai | svogūnai (raudonieji) |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | paprika |
300 gramų | silkė (filė) |
šiek tiek | prieskoniai (ir prieskoninės žolelės) |
Smulkiai sukapokite svogūno galvas.
Pomidorus ir papriką supjaustykite kubeliais.
Jei pomidorų odelė labai kieta, nulupkite pomidorų odeles: užpilkite pomidorus verdančiu vandeniu, palaikykite 30 sekundžių ir lupkite. Tik būkite atsargūs, nes pomidorais bus karšti. :)
Silkę patiekite su daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Krevečių sumuštiniai
-
Įdaryti pomidorai
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Pomidoriukai
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Silkė pataluose
-
Vaisių vėrinukai
-
Pica
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Silkė su saulėgražomis
-
Pica studentiška
Silkė su pomidorais

-
Svogūnai, raudonieji,
2 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Silkė, filė,
300 gramų - Prieskoniai, ir prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinkite kubeliais silkę.
Smulkiai sukapokite svogūno galvas.
Pomidorus ir papriką supjaustykite kubeliais.
Jei pomidorų odelė labai kieta, nulupkite pomidorų odeles: užpilkite pomidorus verdančiu vandeniu, palaikykite 30 sekundžių ir lupkite. Tik būkite atsargūs, nes pomidorais bus karšti. :)
Silkę patiekite su daržovėmis.
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2011-12-24 10:22
:-D butu labai saunu paprikos nedeti o puse pomidoru susmulkinti iki miniatiuriniu gabaliuku ir su trimis saukstais kuo saldesnio pomidoru padazo istirpdyti keptuveje (butinai naudojant sauksta alyvuogiu aliejaus- pigesnio nes visiskai nesvarbu ar jis pirmo ar devinto spaudimo alyvuoginis kvapas tas pata) atausinus mase iki kambario temperaturos dekite pusvalandziui i saldymo kamera, kad nepasileistu silkutes riebalai kai juos sumaisysite... o jau tuomet sekite recepta!!!