Mėsą (tinka kiauliena, paukštiena ir t.t.) užpilame vandeniu, įdedame lauro lapelių, prieskonių. Verdame 15 minučių.
Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, sutarkuotas morkas, smulkiai supjaustytus svogūnus. Ir verdame dar 25 minutes.
Paskutinis etapas: sudedame koldūnus (300 g). Verdame, kol iškyla į sriubos paviršių. Taip pat į sriubą dėjau krapų.
Skanaus!
Soti sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų | mėsa |
200 gramų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūgštynių sriuba
- Brokolių sriuba
- Agurklės sriuba
- Vištienos sriuba "Širdutės"
- Sriuba „Minestrone“
- Balinta sriuba
- Vengriška žuvienė
- Sriuba "Korėja"
- Kopūstų sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Kopūstų sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Agurkinė
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Soti žuvienė
- Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
- Valstietiška duonos sriuba
- Žirnių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
Soti sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
200 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą (tinka kiauliena, paukštiena ir t.t.) užpilame vandeniu, įdedame lauro lapelių, prieskonių. Verdame 15 minučių.
Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, sutarkuotas morkas, smulkiai supjaustytus svogūnus. Ir verdame dar 25 minutes.
Paskutinis etapas: sudedame koldūnus (300 g). Verdame, kol iškyla į sriubos paviršių. Taip pat į sriubą dėjau krapų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...