
Spageti su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė) |
1 vienetas | poras |
75 gramai | sūris (fermentinis) |
150 mililitrų | apelsinų sulčių |
250 gramų | spageti |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
2 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Spagečius išverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą vištieną, pabarstome druska, pipirais, įdedame susmulkintą porą. Pamažu kepame, kol poras apkepa. Tada sudedame išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautus spagečius. Po kelių minučių įpilame apelsino sulčių, sojų padažo, užbarstome sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišome. Kepame, kol sūris išsilydo. Spageti sudedame į lėkštę, apibarstome sezamo sėklomis, įdedame ridikėlių, brokolių arba žiedinių kopūstų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Manų košė su vaisiais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Moliūgų košė
-
Moliūginė košė
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Manų košė su moliūgu
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Morkų košė su obuoliais
-
Grikių košė su daržovėm
-
Ruginė košė
-
Manų košė
-
Kvietinė košė
-
Žirnių tyrė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Airijos bulvių košė
Spageti su vištiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
75 gramai -
Apelsinų sultys,
150 mililitrų -
Spageti,
250 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Sezamas, sėklos
-
Ridikėliai,
2 vienetai - Aliejus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spagečius išverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą vištieną, pabarstome druska, pipirais, įdedame susmulkintą porą. Pamažu kepame, kol poras apkepa. Tada sudedame išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautus spagečius. Po kelių minučių įpilame apelsino sulčių, sojų padažo, užbarstome sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišome. Kepame, kol sūris išsilydo. Spageti sudedame į lėkštę, apibarstome sezamo sėklomis, įdedame ridikėlių, brokolių arba žiedinių kopūstų. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...