
Spiralinės dešrelės
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | dešrelės |
500 gramų | tešla (bemielė, sluoksniuota) |
šiek tiek | kečupas (arba majonezas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Silkė su pomidorais
-
"Firminė" bulvytė
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Valentino sumuštinukai
-
Krepšeliai su daržovėmis
-
Baltoji trobelė
-
Braškės šokolade
-
Silkė su plakta grietine
-
Pikantiški migdolai
-
Greitas užkandis
-
Įdaryti pomidorai
-
Boružėlės
-
Spalvingi iešmeliai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Krabų lazdelės tešloje
Spiralinės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Dešrelės,
1 kilogramas -
Tešla, bemielė, sluoksniuota,
500 gramų - Kečupas, arba majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...