Spiralinės dešrelės
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | dešrelės |
| 500 gramų | tešla (bemielė, sluoksniuota) |
| šiek tiek | kečupas (arba majonezas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkių bokšteliai
-
Silkė pataluose
-
Vėrinukai
-
Stebuklingas omletas
-
Silkės ruletai
-
Aluje virti vėžiai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Grybų užtepelė
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Omletas su pomidorais
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Brusketa
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Krepšeliai su grybais
Spiralinės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Dešrelės,
1 kilogramas -
Tešla, bemielė, sluoksniuota,
500 gramų - Kečupas, arba majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
