Padažo gamyba: trintuvu sutrinamos petražolės kartu su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska bei pipirais.
Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant kurio dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Patiekalas pagardinamas padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.

Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė | |
100 gramų | svogūnų traškučiai | |
8 vienetai | pomidorai (vyšniniai) | |
8 vienetai | alyvuogių (juodosios alyvuogės su kauliukais) | |
8 vienetai | alyvuogių (žaliosios) | |
2 vienetai | paprika (dviejų spalvų) | |
Padažui: | ||
20 gramų | petražolės | |
100 gramų | alyvuogių aliejaus | |
50 gramų | garstyčios (grūdėtos) | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Burgundiškos pupelės
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Šokoladinės braškės
-
Silkė su salotomis
-
Kepti kukurūzai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Pica
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Buritos (burritos)
-
Keptas varškės sūris
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
400 gramų -
Svogūnų traškučiai,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
8 vienetai -
Alyvuogės, juodosios alyvuogės su kauliukais,
8 vienetai -
Alyvuogės, žaliosios,
8 vienetai -
Paprika, dviejų spalvų,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės,
20 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 gramų -
Garstyčios, grūdėtos,
50 gramų - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažo gamyba: trintuvu sutrinamos petražolės kartu su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska bei pipirais.
Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant kurio dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Patiekalas pagardinamas padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...