Padažo gamyba: trintuvu sutrinamos petražolės kartu su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska bei pipirais.
Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant kurio dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Patiekalas pagardinamas padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė | |
| 100 gramų | svogūnų traškučiai | |
| 8 vienetai | pomidorai (vyšniniai) | |
| 8 vienetai | alyvuogių (juodosios alyvuogės su kauliukais) | |
| 8 vienetai | alyvuogių (žaliosios) | |
| 2 vienetai | paprika (dviejų spalvų) | |
| Padažui: | ||
| 20 gramų | petražolės | |
| 100 gramų | alyvuogių aliejaus | |
| 50 gramų | garstyčios (grūdėtos) | |
| šiek tiek | pipirai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Valentino sumuštinukai
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Mumijos
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Įdarytos paprikos
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Tradicinė silkė
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Užklota pica
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Brokoliai tešloje
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Vaisių vėrinukai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Duona su įdaru
-
Buritos (burritos)
-
Grybų užkandis
-
Žuvis tešloje
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
400 gramų -
Svogūnų traškučiai,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
8 vienetai -
Alyvuogės, juodosios alyvuogės su kauliukais,
8 vienetai -
Alyvuogės, žaliosios,
8 vienetai -
Paprika, dviejų spalvų,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės,
20 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 gramų -
Garstyčios, grūdėtos,
50 gramų - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažo gamyba: trintuvu sutrinamos petražolės kartu su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska bei pipirais.
Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant kurio dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Patiekalas pagardinamas padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
