
Sūrio kiaušiniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | varškė |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | riešutai |
šiek tiek | duona |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Juoda duona (galima balta) supjaustoma pailgomis keturkampėmis riekutėmis. Į ištrintą varškę suberiamas tarkuotas fermentinis sūris, smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir gerai išmaišoma. Iš gautos masės dviem šaukštais suformuojami kiaušiniai, sudedami ant duonos ir apibarstomi kapotais riešutų branduoliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Tortilijų suktinukai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Fondiu iš moliūgo
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Pikantiški krepšeliai
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Omletas su kumpiu
-
Duona su įdaru
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Traškus migdolų užkandis
-
Sumuštinis "Ara"
-
Sūrio kroketai
-
Vištienos tortas
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
Sūrio kiaušiniai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Petražolės
- Riešutai
- Duona
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juoda duona (galima balta) supjaustoma pailgomis keturkampėmis riekutėmis. Į ištrintą varškę suberiamas tarkuotas fermentinis sūris, smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir gerai išmaišoma. Iš gautos masės dviem šaukštais suformuojami kiaušiniai, sudedami ant duonos ir apibarstomi kapotais riešutų branduoliais.
Reklama:
Komentarai (9)
-
erika
2009-05-10 15:34
Goda Sabutyte<---------------------Gali bet kas taip parasyt :stop: :juokauju: :fuu:
-
Ramunė
2009-03-10 21:09
Puiku. O kas iš to :nezinau:
-
goda sabutyte
2009-03-10 20:27
as rimtai Goda Sabutyte :-p
-
goda sabutyte
2009-03-10 20:26
:super:
-
XX;
2009-01-15 18:00
Dar reikėtų į įkaitusią orkaitė keliom min. įkišti. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...