
800 gramų | kiauliena |
Padažui papildomai reikės: 2 šaukštai grietinės, šaukštas tirpinto sviesto, nepilnas šaukštas miltų, pusė stiklinės sultinio, 3 svogūnai ir šaukštas riebalų jiems pakepinti.
Mėsa supjaustona delno dydžio, 1cm pločio gabalais, išmušama, ant jos dedamas įdaras ir suvyniojama. Vėliau ji apkepinama riebaluose ir troškinama padaže.
Padažui svogūnai pakepinami riebaluose, atskiedžiami sultiniu, pridedama grietinės. Baigiant troškinti įberiama miltų. Dūdelė tiekiama supjaustyta, užpilta tuo padažu, kuriame buvo troškinama. Duodama su virtomis daržovėmis, salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Avienos šašlykas
-
Apkepta virta karka
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Holishki (balandėliai)
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Mėsos apkepas
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Aštrus guliašas
-
Skanus šašlykiukas
-
Kotletukai ant laužo
Suvalkiečių dūdelė

- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 250 g kiaulienos, 35 g riebalų, truputį juodųjų pipirų, lauro lapelių, kmynų, druskos. Mėsa sumalama ir sumaišoma su prieskoniais.
Padažui papildomai reikės: 2 šaukštai grietinės, šaukštas tirpinto sviesto, nepilnas šaukštas miltų, pusė stiklinės sultinio, 3 svogūnai ir šaukštas riebalų jiems pakepinti.
Mėsa supjaustona delno dydžio, 1cm pločio gabalais, išmušama, ant jos dedamas įdaras ir suvyniojama. Vėliau ji apkepinama riebaluose ir troškinama padaže.
Padažui svogūnai pakepinami riebaluose, atskiedžiami sultiniu, pridedama grietinės. Baigiant troškinti įberiama miltų. Dūdelė tiekiama supjaustyta, užpilta tuo padažu, kuriame buvo troškinama. Duodama su virtomis daržovėmis, salotomis.
Komentarai (6)
-
mmm
2009-01-19 15:19
manau bus skanu :-) nutariau pasirinkti si kulinarini sedevra savo sveciam pavaisinti,kurie susiriks i mano gimtadieni.atsiliepimus pranesiu :-) :super: