
800 gramų | kiauliena |
Padažui papildomai reikės: 2 šaukštai grietinės, šaukštas tirpinto sviesto, nepilnas šaukštas miltų, pusė stiklinės sultinio, 3 svogūnai ir šaukštas riebalų jiems pakepinti.
Mėsa supjaustona delno dydžio, 1cm pločio gabalais, išmušama, ant jos dedamas įdaras ir suvyniojama. Vėliau ji apkepinama riebaluose ir troškinama padaže.
Padažui svogūnai pakepinami riebaluose, atskiedžiami sultiniu, pridedama grietinės. Baigiant troškinti įberiama miltų. Dūdelė tiekiama supjaustyta, užpilta tuo padažu, kuriame buvo troškinama. Duodama su virtomis daržovėmis, salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukuliai
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Aštrus karbonadas
-
Keptas jautienos kumpis
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Kėdainių maltinis
-
Netikras zuikis
-
Netikras zuikis tešloje
-
Avienos šonkauliukai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Smaližių liežuvis
-
Veršienos kepsnys
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Sotieji zrazai
-
Kepenys japoniškai
-
Įdarytos parikos
Suvalkiečių dūdelė

- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 250 g kiaulienos, 35 g riebalų, truputį juodųjų pipirų, lauro lapelių, kmynų, druskos. Mėsa sumalama ir sumaišoma su prieskoniais.
Padažui papildomai reikės: 2 šaukštai grietinės, šaukštas tirpinto sviesto, nepilnas šaukštas miltų, pusė stiklinės sultinio, 3 svogūnai ir šaukštas riebalų jiems pakepinti.
Mėsa supjaustona delno dydžio, 1cm pločio gabalais, išmušama, ant jos dedamas įdaras ir suvyniojama. Vėliau ji apkepinama riebaluose ir troškinama padaže.
Padažui svogūnai pakepinami riebaluose, atskiedžiami sultiniu, pridedama grietinės. Baigiant troškinti įberiama miltų. Dūdelė tiekiama supjaustyta, užpilta tuo padažu, kuriame buvo troškinama. Duodama su virtomis daržovėmis, salotomis.
Komentarai (6)
-
mmm
2009-01-19 15:19
manau bus skanu :-) nutariau pasirinkti si kulinarini sedevra savo sveciam pavaisinti,kurie susiriks i mano gimtadieni.atsiliepimus pranesiu :-) :super: