Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 vieneto | petražolės (šaknis) |
| 0.5 vieneto | morkos |
| 100 gramų | žirniai (švieži) |
| 2 stiklinės | vanduo |
| 10 gramų | grybai (džiovinti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Sriuba su makaronais
-
Sriuba su skumbre
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Vištienos sultinys
-
Kaimiška sriubikė
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Sojų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, šaknis,
0.5 vieneto -
Morkos,
0.5 vieneto -
Žirniai, švieži,
100 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai, juodieji
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
