Mėsą išmušti, paprieskoniuoti ir pakepti ant 20 g. sviesto. Į kepimo indą sudėti kepsnius, ant ju dėti po riekelę mango ir užbarstyti sutarkuoto čedaro sūrio. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 10 min. Po to aptepti kepsnių viršų majonezu ir dar pakepti 5min.
Padažui krevetes pavirti likusiame svieste 3 min. Išgriebti ir leisti nusivarvėt. Paruošti galinos blankos sūrio padažą, taip kaip nurodyta ant pakuotės, į jį suberti krevetes ir palaikyti ant ugnies kokia 30 sekundžių. Į lėkštę dėti kepsnį, ant jo, arba šone pilti sūrio ir krevečių padažą. Tiekti su šviežiomis salotomis ir bulvių koše. Skanaus

Tailandiškas kiaulienos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaulienos šoninė (riekėmis) |
0.25 vieneto | mango |
100 gramų | sūris (čedaro) |
šiek tiek | prieskoniai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | krevetės be kevalo |
150 mililitrų | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grill dešrelės
-
Mėsos pyragas
-
Kukuliukai švediškai
-
Kibinai "Su meile"
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Jautiena kiniškai
-
Apkepas „Greitukas“
-
Įdaryta paprika
-
Kiaulienos karka
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Šašlykai gurmanams
-
Pyragas su mėsa
-
Pyragas su kukuliais
-
Kotletukai su sūriu
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Virta šerniena
Tailandiškas kiaulienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos šoninė, riekėmis,
4 vienetai -
Mango,
1/4 vieneto -
Sūris, čedaro,
100 gramų - Prieskoniai
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Prieskoniai,
150 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą išmušti, paprieskoniuoti ir pakepti ant 20 g. sviesto. Į kepimo indą sudėti kepsnius, ant ju dėti po riekelę mango ir užbarstyti sutarkuoto čedaro sūrio. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 10 min. Po to aptepti kepsnių viršų majonezu ir dar pakepti 5min.
Padažui krevetes pavirti likusiame svieste 3 min. Išgriebti ir leisti nusivarvėt. Paruošti galinos blankos sūrio padažą, taip kaip nurodyta ant pakuotės, į jį suberti krevetes ir palaikyti ant ugnies kokia 30 sekundžių. Į lėkštę dėti kepsnį, ant jo, arba šone pilti sūrio ir krevečių padažą. Tiekti su šviežiomis salotomis ir bulvių koše. Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...