
Topinambai su aliejumi
INGREDIENTAI:
100 gramų | topinambai |
100 gramų | bulvių |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Omletas su sūriu
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Silkė su saulėgražomis
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Silkė su pomidorais
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Aitri kepta šoninė
-
Omletas
-
Skani užkandėlė
-
Užkandukai
-
Kibinai
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Liežuvio užkandėlė
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
Topinambai su aliejumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Topinambai,
100 gramų -
Bulvės,
100 gramų - Citrinų sultys
- Druska
- Aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...