Topinambai su aliejumi
INGREDIENTAI:
100 gramų | topinambai |
100 gramų | bulvių |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Roksės užkandėlė
- Traškios sūrio lazdelės
- Pusryčiai puodelyje
- Sūrio kamuoliukai
- Kepta duona - kitaip
- Duona su įdaru
- Pievagrybių garnyras
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Pica, kepta keptuvėje
- Obuoliai skarelėse
- Vaisių vėrinukai
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Pomidorų mėsainis
- Kepti kiaušiniai
- Silkė su daržovėmis
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Džiovinti kopūstai
- Cukinijų gardėsis
Topinambai su aliejumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Topinambai,
100 gramų -
Bulvės,
100 gramų - Citrinų sultys
- Druska
- Aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...