
6 vienetai | tortilija (lakštai) |
350 gramų | mėsa (kumpis, virtas) |
1 pakelis | sūrelis (tepamas, pasirinkto skonio) |
12 vienetų | salotos (lapai) |
2 vienetai | agurkų |
1 sauja | svogūnų laiškai |
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Japoniški suktinukai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Silkės ruletai
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Baltoji trobelė
-
Sūri širdelė
-
Lašišos bokšteliai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Valentino sumuštinukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Sumuštinukai su silke
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Vištienos tortas
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Skanėstas "Vitaminai"
Tortilijos su kumpeliu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tortilija, lakštai,
6 vienetai -
Mėsa, kumpis, virtas,
350 gramų -
Sūrelis, tepamas, pasirinkto skonio,
1 pakelis -
Salotos, lapai,
12 vienetų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauname salotų lapus, paliekame juos, kad nusausėtų ir nebūtų drėgni. Tuo tarpu, paimame tortilijos lakštus, kuriuos ištepame tepamu sūriu, tada dedame nusausintus salotų lapus, kad gražiai padengtų visą tortilijos lakštą. Tuomet dedame plonai supjaustytus virto kumpelio gabalėlius (tam reikalingi gerai pagaląsti peiliai). Ant kumpelių uždedame labai plonai supjaustytus agurkus. Pagal skonį uždedame svogūnų laiškų (jų pjaustyti nebūtina, galima dėti visu ilgiu, nupjausčius nereikalingas dalis).
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*