6 vienetai | tortilija (lakštai) |
350 gramų | mėsa (kumpis, virtas) |
1 pakelis | sūrelis (tepamas, pasirinkto skonio) |
12 vienetų | salotos (lapai) |
2 vienetai | agurkų |
1 sauja | svogūnų laiškai |
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Silkė su svogunais marinate
- Įdaryti kiaušiniai
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Šventinė silkė su razinomis
- Silkės užkandelė
- Bandelės iš batono
- Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
- Saldus užkandis
- Vorų užkandėlė
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Vėrinukai
- Faršo vyniotinis
- Pitos su grybais
- Helovyno voriukai
- Įdaryti kiaušiniai
- Pusryčiai "Dopingas"
Tortilijos su kumpeliu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tortilija, lakštai,
6 vienetai -
Mėsa, kumpis, virtas,
350 gramų -
Sūrelis, tepamas, pasirinkto skonio,
1 pakelis -
Salotos, lapai,
12 vienetų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauname salotų lapus, paliekame juos, kad nusausėtų ir nebūtų drėgni. Tuo tarpu, paimame tortilijos lakštus, kuriuos ištepame tepamu sūriu, tada dedame nusausintus salotų lapus, kad gražiai padengtų visą tortilijos lakštą. Tuomet dedame plonai supjaustytus virto kumpelio gabalėlius (tam reikalingi gerai pagaląsti peiliai). Ant kumpelių uždedame labai plonai supjaustytus agurkus. Pagal skonį uždedame svogūnų laiškų (jų pjaustyti nebūtina, galima dėti visu ilgiu, nupjausčius nereikalingas dalis).
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*