Užtepėlės su duonelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | duona (Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis) | |
| Įdarui: | ||
| 1 vienetas | kiaušiniai (pirmam įdarui) | |
| 100 gramų | sūris (pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas) | |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas (pirmam įdarui) | |
| 2 skiltelės | česnakas (pirmam įdarui) | |
| šiek tiek | krapai (pirmam įdarui, smulkinti) | |
| 1 vienetas | morkos (antram įdarui, smulkiai sutarkuotos) | |
| 2 skiltelės | česnakas (antram įdarui) | |
| 100 gramų | sūris (antram įdarui, fermentinis, tarkuotas) | |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas (antram įdarui) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
2.
Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.
3.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
4.
Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės vynuogės
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Velykinės morkytės
-
Kiškienos paštetas
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Helovyno voriukai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Sumuštinukai
-
Vytintos dešros
-
Naminis lavašas
-
Vištiena drebučiuose
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Olgos šventinė silkutė
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
Užtepėlės su duonelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Duona, Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, pirmam įdarui,
1 vienetas -
Sūris, pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Majonezas, pirmam įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, pirmam įdarui,
2 skiltelės - Krapai, pirmam įdarui, smulkinti
-
Morkos, antram įdarui, smulkiai sutarkuotos,
1 vienetas -
Česnakas, antram įdarui,
2 skiltelės -
Sūris, antram įdarui, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Majonezas, antram įdarui,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
