Užtepėlės su duonelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | duona (Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis) | |
Įdarui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai (pirmam įdarui) | |
100 gramų | sūris (pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (pirmam įdarui) | |
2 skiltelės | česnakas (pirmam įdarui) | |
šiek tiek | krapai (pirmam įdarui, smulkinti) | |
1 vienetas | morkos (antram įdarui, smulkiai sutarkuotos) | |
2 skiltelės | česnakas (antram įdarui) | |
100 gramų | sūris (antram įdarui, fermentinis, tarkuotas) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (antram įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
2.
Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.
3.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
4.
Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti kiaušiniai
- Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Krabų lazdelių ruletai
- Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Farširuoti kiaušiniai
- Silkė su svogūniukais
- Vėrinukai su kumpiu
- Lietuviški "sushiai"
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Sočioji užkandėlė su silke
- Avokadas su varške
- Silkė burokėlių patale
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Avokado užtepėlė
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Užtepėlės su duonelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Duona, Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, pirmam įdarui,
1 vienetas -
Sūris, pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Majonezas, pirmam įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, pirmam įdarui,
2 skiltelės - Krapai, pirmam įdarui, smulkinti
-
Morkos, antram įdarui, smulkiai sutarkuotos,
1 vienetas -
Česnakas, antram įdarui,
2 skiltelės -
Sūris, antram įdarui, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Majonezas, antram įdarui,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...