Mėsmale sumalame kietai virtus kiaušinius, sviestą, varškės sūrį.
Masę pasūdome ir gerai išmaišome.
Nedidelį dubenėlį ištepame aliejumi ir stipriai paspausdami šaukštu sudedame varškės masę.
Paslegiame ir 1 val. laikome šaltai.
Užkandį galime patiekti su pakepta duona, paskaninti česnako skiltele.
Velykinis užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sviestas |
7 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | sūris (varškės) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių užkandėlė
- Užkandis su vytinta jautiena
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Silkė su svogunais marinate
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Farširuoti kiaušiniai
- Šaltiena
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Sūrio rutuliukai
- Žiemos skanumynas
- Silkė burokėlių patale
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Kiaušinių krepšeliai
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Skanūs sumuštiniai
- Seniai besmegeniai
- Sūri širdelė
- Silkės pataluos vyniotinis
Velykinis užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sūris, varškės,
300 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsmale sumalame kietai virtus kiaušinius, sviestą, varškės sūrį.
Masę pasūdome ir gerai išmaišome.
Nedidelį dubenėlį ištepame aliejumi ir stipriai paspausdami šaukštu sudedame varškės masę.
Paslegiame ir 1 val. laikome šaltai.
Užkandį galime patiekti su pakepta duona, paskaninti česnako skiltele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...