Mėsmale sumalame kietai virtus kiaušinius, sviestą, varškės sūrį.
Masę pasūdome ir gerai išmaišome.
Nedidelį dubenėlį ištepame aliejumi ir stipriai paspausdami šaukštu sudedame varškės masę.
Paslegiame ir 1 val. laikome šaltai.
Užkandį galime patiekti su pakepta duona, paskaninti česnako skiltele.

Velykinis užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sviestas |
7 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | sūris (varškės) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkių bokšteliai
-
Skanios "Bačkutės"
-
Baklažanų suktinukai
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Lavašo sumuštiniai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Užkanda "Braškės"
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Helovyno užkandžiai
-
Sūrio lazdelės
-
Šokoladinės braškės
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Avokadas su varške
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Užkandis su vytinta jautiena
Velykinis užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sūris, varškės,
300 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsmale sumalame kietai virtus kiaušinius, sviestą, varškės sūrį.
Masę pasūdome ir gerai išmaišome.
Nedidelį dubenėlį ištepame aliejumi ir stipriai paspausdami šaukštu sudedame varškės masę.
Paslegiame ir 1 val. laikome šaltai.
Užkandį galime patiekti su pakepta duona, paskaninti česnako skiltele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...