Ruginiai maži duoniukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | vanduo |
0.5 valgomojo šaukšto | mielės |
2.5 stiklinės | ruginiai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balta sluoksniuota duona
- Kepta duona "Su skyle"
- Bulvių duona su kmynais
- Ruginių miltų bandelės
- Duona be glitimo
- Duona su prieskoniais
- Avietiniai keksiukai
- Įdarytas batonas prie sriubos
- Kukurūzų balta duona
- Bananų duonelė
- Albinos duona
- Balta duonelė su sezamų danga
- Duona su žalumynais
- Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
- Saldi bananų duona
- Juoda ruginė duona
- Prancūziška duona Brioche
- Duona su džiovintais vaisiais
- Obuolių duona
- Ruginė duona
Ruginiai maži duoniukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Mielės,
0.5 valgomojo šaukšto -
Ruginiai miltai,
2.5 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Lina
2012-02-19 14:16
Kokio dydžio ir formos formuoti? Norėčiau pabandyti:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...