
Ruginiai maži duoniukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | vanduo |
0.5 valgomojo šaukšto | mielės |
2.5 stiklinės | ruginiai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duoninis biskvitas
-
Duona su imbieru ir česnaku
-
Totorių duona
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Sodininkų duona
-
Prancūziška duona Brioche
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Balta duonelė su sezamų danga
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Duona su žalumynais
-
Naminis lavašas
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Kopūstų duonelė
-
Speltos duona duonkepei
-
Bulvių duona su kmynais
-
Pita
-
Rūpių miltų duona
Ruginiai maži duoniukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Mielės,
0.5 valgomojo šaukšto -
Ruginiai miltai,
2.5 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Lina
2012-02-19 14:16
Kokio dydžio ir formos formuoti? Norėčiau pabandyti:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...