Ruginiai maži duoniukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | vanduo |
| 0.5 valgomojo šaukšto | mielės |
| 2.5 stiklinės | ruginiai miltai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Rūpių miltų duona
-
Šviesi kvietinė duona
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Bulvių duona
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Sodininkų duona
-
Balta duonelė su sezamų danga
-
Vatikano duona
-
Aguoninis pyragas
-
Batonas su banano įdaru
-
Naminė duona
-
Ruginė duona
-
Citrinų duona
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Obuolių duona
-
Juoda ruginė duona
-
Bananų duonelė
-
Kopūstų duonelė
-
Obuolių duona
Ruginiai maži duoniukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Mielės,
0.5 valgomojo šaukšto -
Ruginiai miltai,
2.5 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Lina
2012-02-19 14:16
Kokio dydžio ir formos formuoti? Norėčiau pabandyti:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
