Išsijojame miltus su cukrumi, supilame ištirpintą sviestą ar margariną, mušame kiaušinius, šiek tiek druskos, supilame citrinos sultis ir minkome tešlą.
Formuojame kepaliukus ir ištepame juos riebalais ar aliejumi.
Kepame orkaitėje apie 30 min.
Į tešlą galima dėti razinų ir citros žievelių.
Papuošimui naudoti galima avižinius dribsnius.
Citrinų duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | citrinų sultys |
| 5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 100 gramų | sviestas |
| 2 stiklinės | cukrus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 1 sauja | avižinių dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų duonelė
-
Šviesi kvietinė duona
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Rūpių miltų duona
-
Balta duona su čiobreliais
-
Prancūziška duona
-
Spelta duona su sėklomis
-
Grūdėtoji duona
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Avietiniai keksiukai
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Duonos keksas
-
Citrinų duona
-
Kepenėlių duona
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Apvaliosios bandelės
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Saldi bananų duona
-
Kukurūzų balta duona
-
Duona su prieskoniais
Citrinų duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
5 stiklinės -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Avižiniai dribsniai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsijojame miltus su cukrumi, supilame ištirpintą sviestą ar margariną, mušame kiaušinius, šiek tiek druskos, supilame citrinos sultis ir minkome tešlą.
Formuojame kepaliukus ir ištepame juos riebalais ar aliejumi.
Kepame orkaitėje apie 30 min.
Į tešlą galima dėti razinų ir citros žievelių.
Papuošimui naudoti galima avižinius dribsnius.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
