Išsijojame miltus su cukrumi, supilame ištirpintą sviestą ar margariną, mušame kiaušinius, šiek tiek druskos, supilame citrinos sultis ir minkome tešlą.
Formuojame kepaliukus ir ištepame juos riebalais ar aliejumi.
Kepame orkaitėje apie 30 min.
Į tešlą galima dėti razinų ir citros žievelių.
Papuošimui naudoti galima avižinius dribsnius.
Citrinų duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | citrinų sultys |
5 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
2 stiklinės | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 sauja | avižinių dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ruginių miltų bandelės
- Česnakinė duona
- Duonos keksas
- Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
- Kukurūzų balta duona
- Apvaliosios bandelės
- Balta duona su čiobreliais
- Totorių duona
- Šviesi kvietinė duona
- Obuolių duona
- Bulvių duona
- Albinos duona
- Speltos duona duonkepei
- Duona su abrikosais ir riešutais
- Balta sluoksniuota duona
- Ruginė duona
- Mano naminė duona
- Plikyta duonelė "Mariaus"
- Spelta duona su sėklomis
- Mielinė bulka su razinomis
Citrinų duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
5 stiklinės -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Avižiniai dribsniai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsijojame miltus su cukrumi, supilame ištirpintą sviestą ar margariną, mušame kiaušinius, šiek tiek druskos, supilame citrinos sultis ir minkome tešlą.
Formuojame kepaliukus ir ištepame juos riebalais ar aliejumi.
Kepame orkaitėje apie 30 min.
Į tešlą galima dėti razinų ir citros žievelių.
Papuošimui naudoti galima avižinius dribsnius.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...